Diensten

Zorger biedt een compleet pakket van diensten aan waarmee we u kunnen ondersteunen met een compleet klantcommunicatiesysteem, inclusief grafisch support en training en installatie.

Narrowcasting & Website

Zorger bestaat uit twee basisoplossingen, namelijk de Narrowcasting en de website, deze zijn beide afzonderlijk af te nemen.

Wij bouwen voor uw een website die voldoet aan de moderne eisen, zoals een responsive design voor pc's tablets en smartphones en een grafisch design die weer helemaal past in deze tijd.

Met schermen binnen uw bedrijf kunt u gemakkelijk en professioneel communiceren met zowel cliënten als werknemers. Laat uw cliënten bijvoorbeeld weten hoe ze online een afspraak kunnen maken en hang schermen in de kantine en kantoren van uw werknemers zodat ze geen belangrijke mededelingen hoeven te missen.

Naast het communicatieve aspect draagt narrowcasting ook bij aan de sfeer van uw instelling. Denk hierbij aan wachttijdverzachting voor cliënten door middel van verschillende koppelingen met nieuwssites en ander entertainment. 

Eenvoudige bediening

De bediening van de website en de schermen kunt u gemakkelijk zelf doen. Met behulp van ons online beheersysteem kunt u op afstand op overzichtelijke wijze de content op uw schermen en website beheren. Upload media, maak koppelingen, voeg nieuwe inhoud toe en plan berichten voor een bepaalde tijd in. 

Maak gescheiden afspeellijsten voor uw werknemers en uw clienten en wijs deze aan de schermen toe die ze af moeten spelen.  Ook kunt u het contentbeheer met behulp van in te stellen gebruikers en rechten delegeren.

Contentintegratie

De grote kracht van Zorger is de integratie van de website en de narrowcating oplossingen tot een logisch geheel.  Hierdoor is het mogelijk dat bijvoorbeeld de wachttijd van een bepaalde specialist automatisch op de juiste pagina van de website wordt vermeld  en ook op het juiste scherm in de juiste wachtkamer wordt vertoond.

Design en Support

Wij leveren onze oplossingen inclusief het grafische design welke perfect aansluit op uw huisstijl.  Dit weer geheel in de stijl en de technieken van vandaag, zodat uw site goed werkt in verschillende browsers en apparaten en dat er een goede aansluiting is met diverse data-bronnen, zoals nieuws, thuisarts.nl, zonnecollectoren data, verkeersinformatie, etc.

Installatie

Naast het webdesign en het design van de narrowcastingtemplates, maken we ook graag mooie content voor op uw schermen en website in de vorm van video’s of ander grafisch materiaal. En ondersteunen wij bij het maken van de juiste keuze voor de beeldschermen en bieden u desgewenst ook de levering en installatie hiervan aan.

Wordt het tijd voor een nieuwe website en narrowcasting?

Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen laten zien hoe wij zorgen voor een representatieve uitstraling van uw organisatie.